Welkom bij Urban Opportunities

Urban Opportunities heeft het afgelopen jaar, in co-creatie met KH Public Design, met veel enthousiasme gewerkt aan nieuwe ruimtelijke strategieën voor economisch en/of stedenbouwkundig onbenut (Neder)land.

De uitkomsten van deze studies zullen we binnenkort publiceren zowel op onze eigen website urbanopp.nl als op de websites benutonbenutnederland.nl en urban24hub.nl.

Het benutten van het onbenutte beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Door een studieopdracht in Barcelona werd al snel duidelijk dat de Spaanse situatie in de kern weinig verschilt van de Nederlandse. Op dit moment onderzoeken we samen met Martine Verwaaijen in London de situatie aldaar. Dit smaakt naar meer, zeker nu recent ook Rome, Praag en Kopenhagen hebben aangegeven hun ervaringen met ons te willen delen.

Kern van onze bevindingen is het onomkeerbare van de tijd waarin we leven. We zitten middenin een bijzondere ontwikkeling. Een werkelijke transitie vindt plaats. Zonder het ons te beseffen is een nieuwe kansrijke tijd begonnen. Als een soort nieuwe wedergeboorte, een nieuwe renaissance.

Urban Opportunities probeert deze vernieuwingslag van het vakgebied met succes te koppelen aan haar lopende opdrachten. Interesse in onze (recente) ervaringen, bel dan 070-3645339 of mail ons mail@urbanopp.nl. We maken graag met u een afspraak om vrijblijvend te onderzoeken wat wij eventueel voor u zouden kunnen betekenen. 

met vriendelijke groet,
Urban Opportunities

Remko Veenstra