Welkom bij Urban Opportunities

Vandaag, 22 november, is een feestelijke dag voor Sassenheim.  Alle betrokkenen, Synchroon, Woonstichting Vooruitgang, de gemeente Teylingen, de ondernemers en de bewoners vieren de feestelijke opening van het complex Hart van Sassenheim en het daarbij behorende openbaar gebied.

Midden in het centrum van Sassenheim, op de hoek van de Hoofdstraat en de Kerklaan en aan het Boschplein, zijn 24 appartementen met daaronder een tweetal winkels gerealiseerd. Daarnaast is ook het aangrenzende openbaar gebied geheel opnieuw ingericht.

Wethouder Leo van der Zon van de gemeente Teylingen verricht samen met Steven Schrader van Woonstichting Vooruitgang en Henri van Dam van Synchroon, de feestelijke handeling op het Boschplein.

De herinrichting van het openbare gebied (Boschplein, Kerklaan, passage en toegang park Rusthoff) is in nauwe samenspraak met de klankbordgroep van alle directbetrokkenen (oa. Synchroon, AH, HEMA, Blokkergroep, overige detailhandel, bewoners en Stichting Beheer Park Rusthoff) tot stand gekomen. Het inrichtingsplan is ontworpen door Urban Opportunities en uitgevoerd door AW Vessies in opdracht van de gemeente Teylingen.

Wilt u alvast wat zien, klik dan hier. Wilt u meer weten over het fraaie inrichtingsplan? Laat ons dat weten!
Dat kan door ons een e-mailbericht naar mail@urbanopp.nl te sturen of ons te bellen 070 36 45 339.