Welkom bij Urban Opportunities

In de gemeenten Wassenaar, Voorschoten en Oegstgeest is ook in de april editie van het huis aan huisblad van uitgeverij EXCLUSIEF KRANTEN het exclusieve interview verschenen met Remko Veenstra, de directeur van Urban Opportunities.

In het interview wordt onder andere ingegaan op onze werkwijze, onze ervaring met complexe stedenbouwkundige situaties en de innovatiekracht van Urban Opportunities. Ook komt aan bod hoe wij met net afgestudeerde jonge stedenbouwkundigen inhoud geven aan onze wens ongebruikte braakliggende terreinen te benutten. Dit doen we in URBAN24HUB.NL, een speciaal daarvoor door ons opgerichte onderzoek en studieplatform.

Geïnteresseerd in het artikel over Urban Opportunities? Klik dan hier!

Wilt u meer weten over Urban Opportunities? Laat ons dat weten!
Dat kan door ons een e-mailbericht naar mail@urbanopp.nl te sturen of ons tijdens werktijden te bellen op 070 36 45 339.

met vriendelijke groet,
team Urban Opportunities