Welkom bij Urban Opportunities

Drie vliegen in één klap

Een eigen huis, bouwen aan je eigen buurt én sparen voor een leefomgeving die aansluit bij de veranderende behoeften. Dat is SPAARKAVEL ten voeten uit. Het is een eigentijds antwoord op de veelgehoorde wens van zelfbeschikking en zelfstandig zijn, zowel zo vroeg mogelijk als zo lang mogelijk.

Twee uitgangspunten staan daarin voorop: flexibiliteit in planvorming en proces, en betrokkenheid van toekomstige eigenaren en gebruikers. Spaarkavel is een slimme aanpak waarbij uitgegaan wordt van de vraag. Het biedt alle ruimte voor flexibele, gefaseerde en kleinschalige ontwikkelingen.

Wat dit concept zo interessant maakt is dat het zowel voor starters als voor senioren uitermate geschikt is. Hoe dat precies werkt willlen wij u graag vertellen, dat doen we graag. Wilt u alvast iets lezen, kijk dan op www.spaarkavel.nl

Wilt u meer weten over SPAARKAVEL of Urban Opportunities? Laat ons dat weten! Stuur een e-mailbericht naar contact@spaarkavel.nl of mail@urbanopp.nl of bel ons tijdens werktijden op 070-3645339.

Met vriendelijke groet,
team Urban Opportunities

Spaarkavel is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam van Urban Opportunities.