SLEUTELS VAN DEZE TIJD

Sleutels van deze tijd

De woorden van ‘gisteren’ zoals uniformiteit, monofunctioneel, grootschalig en sturen maken plaats voor woorden van deze tijd als diversiteit, multifunctioneel, kleinschalig en samenwerken. Zo maakt ‘zorgen’ plaats voor ‘borgen’, ‘alles’ plaats voor ‘keuzes’, ‘curatief’ plaats voor ‘preventief’ en ‘vastigheid’ plaats voor ‘flexibiliteit’.

Belangrijk kenmerk is de wens om veranderingen mogelijk te maken, zowel vandaag, als morgen als overmorgen. Dit luidt een nieuwe manier van denken in, waarbij het belangrijkste kenmerk verborgen ligt in de verandering als proces van (periodieke) wisseling zoals eb en vloed, of krimp en groei. Het is de kunst daarop vroegtijdig te anticiperen. 

Verandering is een continu-proces van veranderen, van wijzigen, van anders maken . Het denken in eindbeelden past daar niet in.

veran’deren, -anderde, h., i. veranderd (1 wijzigen, anders maken; 2 anders worden); veran’dering,v, -en (het veranderen, wijziging, wisseling).

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.