EXCURSIE ANTWERPEN

Excursie Antwerpen

Zaterdag 14 april 2012 hebben we samen met oud medewerkers de stad Antwerpen bezocht.
Tijdens deze excursie hebben we de ruimtelijke ontwikkelingen van de afgelopen jaren bekeken, waaronder het station en de stationsomgeving van Antwerpen Centraal, vele ruimtelijke invullingen en het helen van de bouwblokken (als positief resultaat van het pandenbeleid), park Spoor Noord met de net opgeleverde Buurtsporthal, het MAS en de directe omgeving van het Theaterplein.
Goed waarneembaar is de nieuwe regie waarbij de mens en de kwaliteit van de stad centraal staan, verankerd in Het Ruimtelijk Structuurplan Antwerpen. Met drie belangrijke pijlers:  de aanwezige stedenbouwkundige structuur , veel aandacht voor de openbare ruimte en concrete uitgangspunten op het niveau van het gebouw en de straat.


vlnr. (boven) Joost, Bert, Erna,Tom, Ad, Kim, Mesdita, Marc, (beneden) Andreas, Frank, Chris, Remko, Paul, Rufus,Gerrit en Giliam

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.