EXCURSIE ANTWERPEN

Excursie Antwerpen

Zaterdag 14 april 2012 hebben we samen met oud medewerkers de stad Antwerpen bezocht.
Tijdens deze excursie hebben we de ruimtelijke ontwikkelingen van de afgelopen jaren bekeken, waaronder het station en de stationsomgeving van Antwerpen Centraal, vele ruimtelijke invullingen en het helen van de bouwblokken (als positief resultaat van het pandenbeleid), park Spoor Noord met de net opgeleverde Buurtsporthal, het MAS en de directe omgeving van het Theaterplein.
Goed waarneembaar is de nieuwe regie waarbij de mens en de kwaliteit van de stad centraal staan, verankerd in Het Ruimtelijk Structuurplan Antwerpen. Met drie belangrijke pijlers:  de aanwezige stedenbouwkundige structuur , veel aandacht voor de openbare ruimte en concrete uitgangspunten op het niveau van het gebouw en de straat.


vlnr. (boven) Joost, Bert, Erna,Tom, Ad, Kim, Mesdita, Marc, (beneden) Andreas, Frank, Chris, Remko, Paul, Rufus,Gerrit en Giliam

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.