Dennis van den Bosch


Dennis van den Bosch
Dennis van den Bosch is ruim 15 jaar werkzaam als architect. Deze gedreven, enthousiaste betrokken teamspeler is in staat snel te schakelen. Sociaal vaardig op alle niveaus. Ruime ervaring met bijna alle opgaven: woningbouw, scholen, zorgcentra, winkelcentra, kantoren, enz.

Deze allround ontwerper krijgt veel lof met zijn sterk verbeeldende handschetsen. Altijd gebaseerd op een goede analyse. Het lijkt alsof zijn schetsen zelf het verhaal vertellen. Telkens is hij in staat, met zijn schetsen, aan het ontwerpproces een doorslaggevende meerwaarde te geven.


Hij gelooft in architectuur op maat, voert daarbij de rol als adviseur voor de opdrachtgevende partij. Dennis streeft altijd naar een goede samenwerking met de verschillende partijen in het bouwproces. Naast zijn kwaliteiten als ontwerper is hij ook sterk in het technisch uitwerken van een plan, kan partijen (indien nodig) aansturen en behoudt het overzicht in het verloop van een project. Zijn rugzak is gevuld met kennis over bouwtechniek, regelgeving, bouwbesluit en kennis van materialen.

Dennis zijn ervaring bestrijkt het hele bouw ontwikkeltraject, van het ontwikkelen van het concept, het verder brengen in het proces tot en met uitvoering.  Vaardig zowel met het tekenpotlood als met de computer. 

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Inspiratielabs KERNSTAD NL door EMMA en Urban Opportunities

Met 8,5 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied van de Noordelijke en Zuidelijke Randstad en Brainport Eindhoven (met de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem) niet onder voor agglomeraties als Parijs (11,2 miljoen) of Londen (14,4 miljoen).

Toch zijn we in Nederland gewend om te denken vanuit het perspectief van de stad, de gemeente of de provincie. Kunnen we dit gebied ook anders bekijken? Als urban delta, agglomeratie, stadsnetwerk – als Kernstad NL?

En wat betekent zo’n visie voor energietransitie, hergebruik, mobiliteit én de relatie tussen ‘kernstad’ en ‘buitengebied’?

Samen met EMMA organiseerden wij eind juni en medio oktober 2016 én begin maart 2017 een inspiratielab rondom Kernstad NL. Dit waren drie van vier waarin we met elkaar op een andere manier naar Nederland kijken.

In ieder lab staat er één thema centraal voor beleid en ruimtelijke ontwikkeling. Dit voorjaar staat er nog één inspiratielab op de agenda.
Het thema is ‘hergebruik’ en zal dinsdagmiddag 13 juni gehouden worden.

Meer weten? Klik dan op KERNSTAD NL