Dennis van den Bosch


Dennis van den Bosch
Dennis van den Bosch is ruim 15 jaar werkzaam als architect. Deze gedreven, enthousiaste betrokken teamspeler is in staat snel te schakelen. Sociaal vaardig op alle niveaus. Ruime ervaring met bijna alle opgaven: woningbouw, scholen, zorgcentra, winkelcentra, kantoren, enz.

Deze allround ontwerper krijgt veel lof met zijn sterk verbeeldende handschetsen. Altijd gebaseerd op een goede analyse. Het lijkt alsof zijn schetsen zelf het verhaal vertellen. Telkens is hij in staat, met zijn schetsen, aan het ontwerpproces een doorslaggevende meerwaarde te geven.


Hij gelooft in architectuur op maat, voert daarbij de rol als adviseur voor de opdrachtgevende partij. Dennis streeft altijd naar een goede samenwerking met de verschillende partijen in het bouwproces. Naast zijn kwaliteiten als ontwerper is hij ook sterk in het technisch uitwerken van een plan, kan partijen (indien nodig) aansturen en behoudt het overzicht in het verloop van een project. Zijn rugzak is gevuld met kennis over bouwtechniek, regelgeving, bouwbesluit en kennis van materialen.

Dennis zijn ervaring bestrijkt het hele bouw ontwikkeltraject, van het ontwikkelen van het concept, het verder brengen in het proces tot en met uitvoering.  Vaardig zowel met het tekenpotlood als met de computer. 

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.