Marleen Graas


Marleen Graas
Marleen Graas is ruim 12 jaar werkzaam als bouwkundig ingenieur. Haar kennis van zaken en haar consciëntieuze werkhouding als projectleider, maken haar tot een veel gevraagd bouwteamlid.

Marleen Graas heeft ruime ervaring in alle fasen van het bouwproces. Van het digitaliseren van ontwerpschetsen tot het uitwerken van werktekeningen, als het toetsen van plannen aan de vigerende eisen tot het actief meedenken in ontwerpvraagstukken. Met haar ruime expertise als adequate revit modelleur weet zij met deze veelgevraagde cad-techniek kwalitatief hoogstaande bouwplannen te genereren. Als een onvermoeibare schakel in de keten ‘samen sterk’ staat zij garant voor plannen met meerwaarde. Het zal geen verbazing wekken dat zij door opdrachtgevers een graag geziene partij aan tafel is.

Zij werkte, in haar loopbaan, aan zowel kleinschalige als een aantal complexe projecten, variërend van binnenstedelijk tot nieuwe woningbouwprojecten. Nadat zij gedurende een decennium het vakmanschap leerde bij diverse landelijke bekende architectenbureaus besloot zij, samen met Dennis van den Bosch, eind 2011 hun eigen bureau op te richten. Dit bureau werkt intensief samen met Urban Opportunities.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.