Koen Hezemans


Koen Hezemans
Koen Hezemans is begin 2012 afgestudeerd aan de HBO opleiding Urban Design te Breda. Tijdens zijn studie heeft Koen zowel in Nederland als in het Buitenland zich breed georiënteerd op het gebied van stedenbouw, architectuur en landschap.

Gevarieerd als de projecten zijn is er bij Koen altijd een fascinatie naar landschappelijke kwaliteiten die kunnen bijdragen aan de identiteit van het ontwerp. Uit zijn portfolio: bij MVRDV werkte hij aan infrastructurele en duurzame vraagstukken binnen masterplan Bordeaux “Bastide Niel, een MSc semester Landschap architectuur in Kopenhagen waarbij  het doel was nieuwe kansen te creëren voor duurzame stadslandbouw in Kopenhagen en een stedenbouwkundig plan voor de Praagse wijk Barrandov (afstudeeropdracht) met de uitdaging om door snelwegen afgesneden historische kernen op subtiele manier bij de stad te betrekken en natuurgebieden met elkaar te verbinden. Een frisse blik op de periferie van Praag.

Zijn prille werkervaring is opgedaan in stages bij MTD landschapsarchitecten, KOW architectuur & stedebouw en MVRDV. Gefascineerd en enthousiast werkt Koen graag in teamverband en zorgt voor een verfrissende samenwerking tussen verschillende ontwerpdisciplines.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.