ONZE AANPAK

Urban Opportunities vertrekt vanuit wat er al is. Analyse van de bestaande omgeving leidt ons naar de (al dan niet verstopte) aanwezige kwaliteiten. Hierop bouwen wij elke opdracht, van groot naar fijn, van complex tot eenvoud, verder. Onze ruimtelijke voorstellen vinden hierin hun basis.
We sluiten aan op het bestaande weefsel van infrastructuur, pleinen, groen en buitenruimte en bouwen zo voort op wat er al is. Herstelt en verbetert waar dit nodig is.

Urban
Opportunities verbindt mens, economie en hun leefomgeving door te luisteren naar wensen en behoeften en in te spelen op situatie, actualiteit en veranderbaarheid.


Urban
Opportunities werkt op de volgende schaalniveaus:

- straatniveau (veilig en geborgen) 
- buurtniveau (identiteit en herkenbaar)
- lokaal niveau (voorzieningen en werk)
- regionaal niveau (belofte en samenwerking)
- nationaal niveau

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.