WAT ONS BEWEEGT

Elkaar aanzetten bij te dragen aan!
De wereld verandert in een hoog tempo. Er lijkt geen tijd meer te zijn voor het uitdokteren van permanente situaties. Tijdelijk bepaalt steeds meer de werkelijkheid, waarbij het broedproces de bron is van vernieuwing. Cruciaal is hoe we elkaar inspireren hieraan integraal bij te dragen. Het met elkaar samen doen is de kern van wat ons beweegt.

Waarden

We zien mensen en hun economische interactie als een bron van bezigheid, vitaliteit en creativiteit.

We werken aan ruimtelijk perspectieven die er toe doen voor ontmoeting, inspiratie en stimulans.

We verbinden visie en beleid met nuchterheid, realiteit en actie én zorgen voor verbinding van de gebruiker met ambities op ruimtelijk en economisch niveau.

We richten ons op duurzame resultaten voor alle stakeholders.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.