CONTACT

Urban Opportunities werkt vanuit een 20e eeuws pand in het centrum (de Rivierenbuurt) van Den Haag. In het monumentale pand was tot 1977 het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst gevestigd. Oorspronkelijk is dit pand in 1920 ontworpen, door architect Van der Kooij, als “Gebouw voor den Industrieelen Eigendom”. Het werd in 1924 voltooid door Bremer als Hoofdkantoor Postcheck- en girodienst. In 1937-1938 is de zuidgevel van het pand uitgebreid door architect J.G. Robbers.
De hoofdentree met trappenhuis ligt aan het Spaarneplein. Op dit punt ontmoeten de drie vleugels van het pand elkaar. Het trappenhuis verwijst naar het werk van kunstenaar M.C. Escher.

Het is een bijzondere plek waarin we met veel enthousiasme werken en we samen met onze opdrachtgevers inspirerende en resultaatgerichte bijeenkomsten houden.

Urban Opportunities
verbindt mens, economie en leefomgeving

Spaarneplein 2
2515 VK  Den Haag
T  +31 (0)70 36 45 339
E   mail@UrbanOpp.nl
W www.UrbanOpp.nl 


Foto: Martin Koning

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.