CONTACT

Urban Opportunities werkt vanuit een 20e eeuws pand in het centrum (de Rivierenbuurt) van Den Haag. In het monumentale pand was tot 1977 het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst gevestigd. Oorspronkelijk is dit pand in 1920 ontworpen, door architect Van der Kooij, als “Gebouw voor den Industrieelen Eigendom”. Het werd in 1924 voltooid door Bremer als Hoofdkantoor Postcheck- en girodienst. In 1937-1938 is de zuidgevel van het pand uitgebreid door architect J.G. Robbers.
De hoofdentree met trappenhuis ligt aan het Spaarneplein. Op dit punt ontmoeten de drie vleugels van het pand elkaar. Het trappenhuis verwijst naar het werk van kunstenaar M.C. Escher.

Het is een bijzondere plek waarin we met veel enthousiasme werken en we samen met onze opdrachtgevers inspirerende en resultaatgerichte bijeenkomsten houden.

Urban Opportunities
verbindt mens, economie en leefomgeving

Spaarneplein 2
2515 VK  Den Haag
T  +31 (0)70 36 45 339
E   mail@UrbanOpp.nl
W www.UrbanOpp.nl 


Foto: Martin Koning

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.