STAD ALS BRON

Stad als bron van veelzijdigheid en verandering

Ons enthousiasme vindt zijn oorsprong in ons geloof in de stad als een bron van veelzijdigheid en verandering.
In onze visie bestaan vitale wijken uit op veelzijdigheid gestoelde buurten (in een goede balans tussen sociale, groenblauwe, economische, fysieke en creatieve domeinen).

In ons werk hebben we dan ook aandacht voor sociale kwetsbaarheid als vereenzaming en het voorkomen van eenzijdigheid. Daarnaast bepaalt de kracht van de verandering de dynamiek van de stad.

Wij onderzoeken, onder meer door te luisteren naar wensen en behoeften, in welke mate buurten in staat zijn te anticiperen op veranderingen. We doen concrete voorstellen en realiseren de uitgekozen variant.


Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.