VACATURES

Wij werken met veel plezier aan onze opdrachten en doen dit graag met enthousiaste collega’s. Hiervoor zijn wij op zoek naar:

Stagiair ontwerp
Wij zoeken voor de standplaats Den Haag een student hbo stedenbouw, urban design, planologie. Klik hier voor meer informatie

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Remko Veenstra via  070 36 45 339.

Brief met CV en portfolio kunt u sturen naar
Urban Opportunities
tav. R. Veenstra
Oude Molstraat 36
2513 BB  Den Haag
Of mailen (bijlage(n) max. 5 Mb) naa mail@urbanopp.nl

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Inspiratielabs KERNSTAD NL door EMMA en Urban Opportunities

Met 8,5 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied van de Noordelijke en Zuidelijke Randstad en Brainport Eindhoven (met de steden Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem) niet onder voor agglomeraties als Parijs (11,2 miljoen) of Londen (14,4 miljoen).

Toch zijn we in Nederland gewend om te denken vanuit het perspectief van de stad, de gemeente of de provincie. Kunnen we dit gebied ook anders bekijken? Als urban delta, agglomeratie, stadsnetwerk – als Kernstad NL?

En wat betekent zo’n visie voor energietransitie, hergebruik, mobiliteit én de relatie tussen ‘kernstad’ en ‘buitengebied’?

Samen met EMMA organiseerden wij eind juni en medio oktober 2016 én begin maart 2017 een inspiratielab rondom Kernstad NL. Dit waren drie van vier waarin we met elkaar op een andere manier naar Nederland kijken.

In ieder lab staat er één thema centraal voor beleid en ruimtelijke ontwikkeling. Dit voorjaar staat er nog één inspiratielab op de agenda.
Het thema is ‘hergebruik’ en zal dinsdagmiddag 13 juni gehouden worden.

Meer weten? Klik dan op KERNSTAD NL