Sassenheim

Herinrichting Boschplein – Kerklaan in Sassenheim

Medio november 2013 is het project Herinrichting Boschplein e.o. in het centrum van Sassenheim feestelijk opgeleverd. In het voorjaar van 2014 is daar de toegangspoort naar het park Rusthoff aan toegevoegd. Dit, in opdracht van de gemeente Teylingen, door Urban Opportunities ontworpen plan is in samenspraak met vele directbetrokkenen tot stand gekomen.

Met dit project kwam aan de metamorfose van het centrum een mooi einde. Alle redenen om dit vast te leggen in een fraai handzaam boekje met vooral veel foto’s. Van het plan, van hoe het was, van het resultaat, maar ook van aspecten als veiligheid en de zorg voor detaillering. Hier en daar opgeluisterd met de resultaten van de enquête die door velen is ingevuld.

Het team van Urban Opportunities kijkt met veel voldoening terug op dit project en biedt u als geïnteresseerde het bijgaande boekwerk in digitale vorm aan.
Klik voor het boekwerk hier of op de afbeelding.

Wij van Urban Opportunities wensen u veel lees en kijkplezier,
ir Remko Veenstra bnsp

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.