Florian Mans


Florian Mans
Florian Mans is derdejaars student aan de opleiding Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens zijn stageperiode van twintig weken wil hij veel leren op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Florians passie zit vooral bij het ontwerpen, desondanks wil hij zich ook meer op het analyserende vlak ontwikkelen tijdens zijn studie. Hij streeft naar een toekomst als professionele ruimtelijke ontwikkelaar die over de juiste uitgebreide kennis beschikt.

Zijn stageperiode bij Urban Opportunities, Bureau i-mago, Buro Bast en 3TO Architecten zal hem hierbij helpen. Hier werkt hij nauw samen met Remko Veenstra, Martin Goudriaan, Robin Jongejan en Wim van der Valk van wie hij verschillende opdrachten toegeëigend krijgt. Hiermee kan hij een bijdrage leveren in het op te leveren werk en op deze manier wordt zijn portfolio aangevuld.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.