Meerendonk, Raymond van der


Raymond van der Meerendonk
Raymond van der Meerendonk is derdejaars student aan de opleiding Stedenbouw van de afdeling Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn stageperiode van twintig weken wil hij veel leren op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Raymond zijn passie zit vooral bij het ontwerpen, desondanks wil hij zich ook meer op het analyserende vlak ontwikkelen tijdens zijn studie. Hij streeft naar een toekomst als professionele ruimtelijke ontwikkelaar die over de juiste uitgebreide kennis beschikt.

Zijn stageperiode bij Urban Opportunities en Roodbeen Architectuur zal hem hierbij helpen. Hier werkt hij nauw samen met Remko Veenstra en Frank Roodbeen van wie hij verschillende opdrachten toegeëigend krijgt. Ook springt hij bij wanneer de andere collega’s uit het BJKORV collectief dit willen. Hiermee kan hij een bijdrage leveren in het op te leveren werk en op deze manier wordt zijn portfolio aangevuld.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.