Britt de Vries


Britt de Vries
Britt de Vries is derdejaars student aan de opleiding Stedenbouw van de afdeling Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar stageperiode van twintig weken wil zij veel leren op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling. Britt haar passie zit vooral bij het ontwerpen, desondanks wil zij zich ook meer op het analyserende vlak ontwikkelen tijdens haar studie. Zij streeft naar een toekomst als professionele ruimtelijke ontwikkelaar die over de juiste uitgebreide kennis beschikt.

Haar stageperiode bij ons collectief KOM36 zal haar hierbij helpen. Hier werkt zij nauw samen met Robin Jongejan, Martin Goudriaan, Wim van der Valk en Remko Veenstra van wie zij verschillende opdrachten toegeëigend krijgt. Ook springt zij bij wanneer de andere collega’s uit het collectief dit willen. Hiermee kan zij een bijdrage leveren in het op te leveren werk en op deze manier wordt haar portfolio aangevuld.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.