Roodbeen, Frank


Frank Roodbeen

Architect Frank Roodbeen houdt van heldere concepten en kleuren, en geniet enorm van mooie details. Hij begon als gediplomeerd timmerman en maakte vele vlieguren als technisch tekenaar.

Zijn carrière als architect begon hij in Franstalig Afrika, waar hij jarenlang werkte als ontwikkelingswerker. Nationaal en internationaal maakte hij furore met onder meer diverse partners.

Tegenwoordig werkt hij voornamelijk in het Gooi; zijn projecten bezoekt hij als het even kan op de fiets. Als architect schept hij orde in de chaos; als schilder (zijn tweede passie) doet precies het omgekeerde.

Daarnaast blijft ook ontwikkelingswerk trekken; Frank is als vrijwilliger betrokken bij de stichting PUM, die senior-experts uit het bedrijfsleven inzet in ontwikkelingslanden.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.