Martin Goudriaan


Martin Goudriaan
Martin Goudriaan heeft, zowel als urban designer en als planoloog, in het afgelopen decennium zijn werkervaring opgedaan in een reeks van uiteenlopende projecten. Het werken op de verschillende schaalniveaus spreekt Martin erg aan. Van Structuurvisies, welke het beleid voor de komende jaren schetsen, tot inrichtingsplannen voor de openbare ruimte waar tot op “stoeptegel niveau” concrete uitspraken worden gedaan over de inrichting van een gebied.

Een aantal bijzondere projecten zijn het Masterplan A2-zone en de Gebiedsvisie Oudheusden op het grotere schaalniveau naast het stedenbouwkundig ontwerp voor het Voorpoort gebied in Vollenhove en het inrichtingsplan voor de buitenruimte voor het project Allemanswaard in Amerongen op detailniveau. Als planoloog heeft Martin voor een groot aantal projecten gewerkt aan onder andere vrijstellingsprocedures.

Binnen het werkveld neemt het interactieve proces met belanghebbenden en bewoners een bijzondere plek in. Het samenwerken met de betrokkenen aan de planvorming en hun enthousiasme geeft Martin veel energie en voldoening.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Tweede vestiging

Eind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging aan het Spaarneplein 2 in Den Haag, onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum. Ook in deze vestiging werken met mijn zijn zessen en een stagiaire.

De overeenkomsten tussen beide vestigingen zijn opvallend:
- goed bereikbaar met openbaar vervoer en met eigen vervoer,
- groots uitzicht over de stad (beide vestigingen zijn op de derde verdieping),
- karakteristieke / monumentale gebouwen,
- samenwerking in coöperatief verband met architecten en interieurarchitecten,
- werken in atelier verband werkt inspirerend.

Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.