Martin Goudriaan


Martin Goudriaan
Martin Goudriaan heeft, zowel als urban designer en als planoloog, in het afgelopen decennium zijn werkervaring opgedaan in een reeks van uiteenlopende projecten. Het werken op de verschillende schaalniveaus spreekt Martin erg aan. Van Structuurvisies, welke het beleid voor de komende jaren schetsen, tot inrichtingsplannen voor de openbare ruimte waar tot op “stoeptegel niveau” concrete uitspraken worden gedaan over de inrichting van een gebied.

Een aantal bijzondere projecten zijn het Masterplan A2-zone en de Gebiedsvisie Oudheusden op het grotere schaalniveau naast het stedenbouwkundig ontwerp voor het Voorpoort gebied in Vollenhove en het inrichtingsplan voor de buitenruimte voor het project Allemanswaard in Amerongen op detailniveau. Als planoloog heeft Martin voor een groot aantal projecten gewerkt aan onder andere vrijstellingsprocedures.

Binnen het werkveld neemt het interactieve proces met belanghebbenden en bewoners een bijzondere plek in. Het samenwerken met de betrokkenen aan de planvorming en hun enthousiasme geeft Martin veel energie en voldoening.

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.