TEAM DEN HAAG

Urban Opportunities is een team van gedreven professionals die op het integrale snijvlak van de sociale, economische, ecologische, fysiekruimtelijke en cultuurinnovatieve ontwikkeling (de vijf Urban Opp’s) op een verbindende, stimulerende en inspirerende wijze een duurzaam ruimtelijk perspectief creëert en realiseert.


Klik
op één van de gezichten om meer te weten te komen.

 

 

Urban Opportunities is partner/lid van het Haagse ontwerpers- collectief KOM 36 | STEDENBOUW – ARCHITECTUUR – PLANOLOGIE.

Zie ook het TEAM HILVERSUM

Recente berichten

URBAN OPPORTUNITIES – urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen vier jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij, naast onze vestiging in Den Haag, ook onze intrek genomen in de oude gemeentelijke drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.