GEZICHTEN

Urban Opportunities is een team van gedreven professionals die op het integrale snijvlak van de sociale, economische, ecologische, fysiekruimtelijke en cultuurinnovatieve ontwikkeling (de vijf Urban Opp’s) op een verbindende, stimulerende en inspirerende wijze een duurzaam ruimtelijk perspectief creëert en realiseert.


Klik
op één van de gezichten om meer te weten te komen.

 

 

Urban Opportunities is partner van het innovatieve ontwerpersnetwerk Urban Opp | STEDENBOUW – LANDSCHAP – ARCHITECTUUR – PLANOLOGIE.
Dit is een netwerk van enthousiaste maatschappelijk gedreven planologen, stedenbouwkundigen, architecten en landschaps-architecten. 
Heb je interesse om deel te nemen aan het groeiende netwerk van associates, neem dan contact op met Remko Veenstra

Recente berichten

Welkom bij Urban Opportunities

Verhuisd!

Eind januari 2018 hebben wij, na 75 maanden, het fraaie pand aan de Oude Molstraat 36 verlaten en zijn we met ons collectief neergestreken in het voormalige hoofdkantoor van de Postcheque en Girodienst aan het Spaarneplein 2. Dit monumentale pand, aan de voet van het Schenkviaduct, op 200 meter van het Rijswijkseplein, dichtbij de stations Holland Spoor en Centraal, dichtbij de uitvalwegen is goed bereikbaar. 

We zitten op de derde verdieping waardoor we een fraai uitzicht hebben over de stad. Geïnteresseerd? Bel even en we maken een afspraak.