WAT ONS BEWEEGT

WAT ONS BEWEEGT
Elkaar aanzetten bij te dragen aan!
De wereld verandert in een hoog tempo. Er lijkt geen tijd meer te zijn voor het uitdokteren van permanente situaties. Tijdelijk bepaalt steeds meer de werkelijkheid, waarbij het broed proces de bron is van vernieuwing. Cruciaal is hoe we elkaar inspireren hieraan integraal bij te dragen. Het met elkaar samen doen is de kern van wat ons beweegt.

Waarden
We zien mensen en hun economische interactie als een bron van bezigheid, vitaliteit en creativiteit.

We werken aan ruimtelijk perspectieven die er toe doen voor ontmoeting, inspiratie en stimulans.

We verbinden visie en beleid met nuchterheid, realiteit en actie Ă©n zorgen voor verbinding van de gebruiker met ambities op ruimtelijk en economisch niveau.

We richten ons op duurzame resultaten voor alle stakeholders.

Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.