CONTACT

BJKORV | Urban Opportunities

Hilversum
Urban Opportunities werkt vanuit een in het Hilversumse centrum gelegen pand. In het monumentale pand was voorheen een drukkerij gevestigd. Dit in 1965 door architect H.E. Oud voor Ahrend Globe N.V. ontworpen pand is in 1993, inmiddels in eigendom van de gemeente Hilversum, door architect F. Greven verbouwd.
Het is een bijzondere plek waarin we met veel enthousiasme werken en we samen met onze opdrachtgevers inspirerende en resultaatgerichte bijeenkomsten houden.


BJKORV
 | Urban Opportunities
architecten, urban designers & urban planners
Noorderweg 96c
1221 AB  Hilversum
T  +31 (0)70 36 45 339
E   mail@urbanopp.nl
W
www.urbanopp.nl


Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.