VACATURES

VACATURES

Wij werken met veel plezier aan onze opdrachten en doen dit graag met enthousiaste collega’s. Hiervoor zijn wij op zoek naar:

Stagiair ontwerp
Wij zoeken voor zowel de standplaats Den Haag als Hilversum een student hbo stedenbouw, urban design, planologie. Klik hier voor meer informatie

Contact
Wil je meer informatie? Bel dan met Remko Veenstra via  070 36 45 339.

Mail je brief met CV en portfolio naar mail@urbanopp.nl tav. R. Veenstra
Is je portfolio groter dan 5 Mb, stuur deze dan met WeTransfer naar mail@urbanopp.nl

Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.