Sassenheim

SASSENHEIM – BOSCHPLEIN – KERKLAAN
buitenruimte ontwerp
Medio november 2013 is het project Herinrichting Boschplein e.o. in het centrum van Sassenheim feestelijk opgeleverd. In het voorjaar van 2014 is daar de toegangspoort naar het park Rusthoff aan toegevoegd. Dit plan is in samenspraak met vele directbetrokkenen tot stand gekomen.

Met dit project kwam aan de metamorfose van het centrum een mooi einde. Alle redenen om dit vast te leggen in een fraai handzaam boekje met vooral veel foto’s. Van het plan, van hoe het was, van het resultaat, maar ook van aspecten als veiligheid en de zorg voor detaillering. Hier en daar opgeluisterd met de resultaten van de enquête die door velen is ingevuld.

Projectgegevens:

PM

Opdrachtgever:
Gemeente Teylingen

Stedenbouwkundig ontwerp:
R. Veenstra en M. Goudriaan

Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.