Frank Roodbeen


Frank Roodbeen

Architect Frank Roodbeen houdt van heldere concepten en kleuren, en geniet enorm van mooie details. Hij begon als gediplomeerd timmerman en maakte vele vlieguren als technisch tekenaar.

Zijn carrière als architect begon hij in Franstalig Afrika, waar hij jarenlang werkte als ontwikkelingswerker. Nationaal en internationaal maakte hij furore met onder meer diverse partners.

Medio 2021 heeft Frank zijn werkzaamheden als architect beëindigd waardoor hij meer tijd heeft om als schilder (zijn tweede passie) “lekker bezig” te zijn. Binnen het collectief heeft architecte Cynthia Markhoff de plaats van Frank ingenomen. Als adviseur en vraagbaak blijft Frank aan het collectief verbonden.

Voor Frank blijft het ontwikkelingswerk trekken en is als vrijwilliger betrokken bij de stichting PUM, die senior-experts uit het bedrijfsleven inzet in ontwikkelingslanden.

Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.