Cynthia Markhoff


Cynthia Markhoff

Cynthia heeft een rijke ervaring op het gebied van architectuur en stedebouw. Ze werkt aan een breed scala van projecten, waaronder:  residentiële ontwikkelingen en stedenbouwkundige ontwerpen. Zij is geïnteresseerd in de relatie tussen cultuur en bewoonde ruimte, natuur, kunst en technologie. Ze studeerde in 2001 cum laude af als architect aan de Universiteit van La Plata, Argentinië en behaalde haar Postgraduate Masters in Advanced Design aan de Städelschule in Frankfurt onder de leiding van Ben van Berkel en Mark Wigley. Cynthia werkte o.a. acht jaar bij het toonaangevende UNStudio in Amsterdam en bij United Architects in New York ( Greg Lynn, FOA, Reiser Umemoto). In New York werkte ze al in 2002 aan het Ground Zero project. Ook was zij een Design Leader Unit van de RISEBA Faculteit Architectuur en Design in Letland. Cynthia doceert en geeft workshops voor diverse scholen en universiteiten zoals de Academie van Bouwkunst in Amsterdam. Cynthia woont sinds 2005 in Nederland en leidt “Markhoff architects” sinds 2012.

Recente berichten

BJKORV | Urban Opportunities – architecten, urban designers & urban planners

YOUNG TALENT CENTER ALPHEN

Een plek voor leren, ontmoeten, wonen en werken. Dat wordt het Young Talent Center Alphen. In de afgelopen zeven jaren is hard gewerkt aan het uitwerken van dit idee naar een haalbaar en realiseerbaar project. Binnenkort meer hierover!

LEES MEER …

KERNSTAD NEDERLAND
Met bijna 9 miljoen inwoners doet het stedelijk gebied met de Randstad en Brainport Eindhoven verre van onder voor de agglomeraties der aarde. Wordt het geen tijd dit gebied anders te gaan bekijken? Onderzoek naar de mogelijkheden.

LEES MEER …

BJKORV HILVERSUMEind juli 2018 hebben wij onze intrek genomen in een voormalige drukkerij aan de Noorderweg 96c in Hilversum, op 600 meter van het station Hilversum. Geweldig atelier met veel meerwaarde.

LEES MEER …

Meer weten? Bel ons tijdens werktijd op 070 36 45 339 en we maken een afspraak. Mailen naar mail@urbanopp.nl kan vanzelfsprekend ook.